Olemme johtava suomalainen valmistaja työturvallisuusasuissa

Tehty SuomessaToimintamme kulmakiviä ovat suomalaisuus, mallien muunneltavuus, joustavuus toiminnassamme sekä asiakkaan erityistarpeiden huomioonottaminen.

Valmistamme kaikki asut Suomessa, josta on osoituksena meille myönnetty Avainlipun käyttöoikeus.

Päätuotteitamme ovat näkyvät työasut (EN471) teollisuuden ja rakentamisen tarpeisiin sekä paloturvalliset asut (standardit EN531/ EN ISO 11612) vaativiin asennustöihin sähkö– sekä energiateollisuudessa.

Lisäksi valmistamme metalliteollisuuteen mm. hitsaajan erikoisasuja (standardit EN470-1/ EN ISO 11611) sekä asiakaskohtaisia työasuja asennus– ja kokoonpanoteollisuuden käyttöön. Yrityskohtaisissa erikoisasuissa, joissa vaaditaan materiaaleilta ja malleilta huippuominaisuuksia, on parasta osaamistamme.

Lisäpalvelut

Tarjoamme lisäpalveluina korjaus-, painatus- ja brodeerauspalvelua sekä yhteistyökumppaneiden kautta myös pesulapalvelua. Jos kiinnostuit, niin ota meihin yhteyttä.

Asiakaslähtöisyys

Meillä tuotteet ja palvelut suunnittellaan alusta asti asiakkaiden toiveiden mukaan. Toimintamme kulmakiviä ovat suomalaisuus, mallien muunneltavuus, joustavuus sekä asiakkaan erityistarpeiden huomioonottaminen.

Referenssit

Asiakkainamme on eri teollisuusalojen yrityksiä. Monet teollisuus-, metalli-, energia– ja sähköyhtiöt sekä kaivosalan yritykset luottavat meidän valmistamiin työasuihin.