Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.1.2014 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Varpuke Oy, y-tunnus 0214929-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti Internetin välityksellä osoitteesta www.varpuke.fi verkkokaupan kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.
Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • tilatut tuotteet
  • toimitusajan
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tarkemmin tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä verkkomaksulla Suomen Verkkomaksujen palvelun kautta. Voit siis maksaa seuraavien pankkien verkkopankkitunnuksilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki sekä Ålandsbanken. Myös luottokorttimaksut ovat mahdollisia.
Huom! Mikäli et suorita verkkomaksua loppuun saakka tai verkkomaksaminen epäonnistuu jostakin muusta syystä, ei tilaustasi käsitellä.

Tilauksen voi maksaa myös postiennakolla.

Yrityksillä on myös mahdollisuus ostaa tuotteita ja palveluita laskulla. Tämä vaatii rekisteröitymistä sekä Y-tunnuksen käyttöä.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Varpuke Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Hinnat

Sivuilla näkyvä tuotteen hinta on sen voimassaoleva myyntihinta. Varpuke Oy pidättää oikeuden teknisistä syistä virheellisesti kirjaantuneiden hintojen korjauksiin. Mikäli hintakorjaus koskee aiemmin tehdyn tuotteen tilausta, muutos vahvistetaan asiakkaalle ennen tilauksen käsittelyä. Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimituskuluja vaan toimituskulut näkyvät tilauksessa erikseen.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Normaali toimitusaika on 3-15 arkipäivää. Vahvistamme sähköpostitse tarkan toimitusajan tilauksen saavuttua.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät toimitus- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset postipakettina ja maksikirjeenä tai matkahuollon kautta. Vain postipakettia voi seurata lähetystunnuksella.

Vaihto- ja palautusehdot

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- tai palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Alennus- ja tarjoustuotteita ei korvata eikä vaihdeta.
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • nimesi, osoitteesi, puhelinnumero ja mahdollinen asiakasnumerosi
  • pankkitilinnumerosi
  • sekä kopio Varpuke Oy:n tilausvahvistuksesta tai lähetyslistasta

Voit jättää asiakaspalautukset veloituksetta Postiin, kun käytät alla olevaa osoitetta:

Asiakaspalautus
Asiakaspalautusnumero: 603 208
Varpuke Oy
Vaatturintie 1
73200 VARPAISJÄRVI

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen varpuke@varpuke.fi tai puhelimitse puh. 010 396 4960. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttavat kulloinkiin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Varpuke Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.