Referenssit

Kemppi Oy

Kemppi on maailman johtavia kaarihitsauslaitevalmistajia ja tuottavan hitsauksen ratkaisuntarjoajia. Kempin hitsauslaitteet ja alan uusinta tekniikkaa edustavat ratkaisut ovat maailmanlaajuisesti arvostettuja.

Käytetyt tuotteet

Helsingin Energia - Helen sähköverkko

Helsingin Energia on yksi Suomen suurimmista energiayrityksistä, joka myy sähköenergiaa noin 400 000 asiakkaalle Suomessa ja kattaa kaukolämmöllä yli 90 prosenttia pääkaupungin lämmitystarpeesta.

Käytetyt tuotteet

FINNISH METEOROLOGICAL INSTITUTE - Finnarp tutkimusretkikunta

Tutkimusretkikunnan jäseniä Varpukkeen valmistamissa Thinsulate -talvihaalareissa Etelämantereella. Retkikunnan tehtäviin kuuluu Antarticalla sijaitsevan Aboa-tutkimusaseman huollon lisäksi tutkimusta tukevia tehtäviä ja ympäristön tilan seurantaa.

Betamet Oy

Betamet on siellä missä uutta tuotantoa rakennetaan ja vanhaa uusitaan; Etelä-Amerikassa, Aasiassa, Australiassa ja tietenkin myös Euroopassa. Olemme erikoistuneet koneasennuksiin, teollisuusputkistoihin, ilmalaiteasennuksiin, automaatioon ja kunnossapitoon.

Käytetyt tuotteet

Oy Fazer Ab

Oy Karl Fazer Ab on leipomo- ja ruokapalvelualalla toimiva suomalainen perheyritys, jolla on toimintaa kahdeksassa maassa ja vientiä yli 40 maahan. Suomen lisäksi yritys toimii Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Venäjällä, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Käytetyt tuotteet

Rovaniemen Energia Oy

Rovaniemen Energia Oy on Rovaniemen kaupungin omistama energiayhtiö. Yhtiö toimii emoyhtiönä konsernissa, johon kuuluvat sen kokonaan omistamat tytäryhtiöt Rovaniemen Verkko Oy ja Kolarin Lämpö Oy sekä Rovaniemen Voima Oy.

Käytetyt tuotteet